LS: My baby don't mess around because she loves me so and this I know for sure

image44

På Mia Moores toalett en fredagskväll i mars.

LS: Shake it like a polaroid picture

image43

Frilla: Frityrflott
Glasögon: Lånade av Mia
T-shirt: Mamsens gamla
Halsband: H&M
Armband: Ur & Penn
Knästrumpor: Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Pose:
Lend me some sugar, I am your neighbour!

Mia och jag var ute igår och shakeade ass. Nån gång ska vi visa upp våra bästa moves. De inkluderar die Führer, lukta på snö, blodprovet, farligt kattdjur och kampen mot tarmen.

Av någon anledning var det en brud bredvid oss på dansgolvet som blev hemskt upprörd av det sista movet. Jag vet inte varför, men jag tror att det kan ha varit för att hon själv svankade som om hon just tagit lavemang och väntade på befrielsen.

LS: So mellanstadiedisko it hurts

image42

Hittade ett nagellack i förrgår som var så mycket mellanstadiekänsla att jag helt enkelt inte kunde låta bli att köp. Det är glittrigt och silvrigt och jag skulle förmodligen ha varit ännu mer förtjust i det om jag hade varit 11 år.

Minns ni vilka skumma färger på nagellacket man hade? Jag minns att jag hade ett gult, ett snorgrönt och ett diarrébajsbrunt lack. Bland annat. Har kidsen det nuförtiden också eller är de för fashio för det? Jag och Mia noterade i alla fall ett antal mellanstadiebrudar med handväskor i värsta Paris Hilton-stil. Ah well.

Notera förresten mina snygga skrubbsår. Också jävligt mellanstadieretro! Dessa är från Slottsbacken. Ja, det gjorde ont,

MM: Domino..


439190-41
Pose: rent hus

MM: Domino

439190-40
Tröja: H&m
Kjol: Gina
halsband:Cubus
Pose: wishful thinking

LS: This is my body (?)

image39


Bodyn är ett sånt där plagg som jag känner djup skepsis emot. Jag vet inte riktigt vad det är men förmodligen så har det väl med knäppningen i grenen att göra. Nevertheless provade jag bodyn i bild på Monki idag, och det var väl inte ett helt oangenämnt plagg får jag väl ändå säga (och jag säger det utan sexuella undertoner, mind you, även om det låter porrigt på något mysko sätt). Smickrande för figuren, men det konstaterades att figuren behöver en del boobtejp för att undvika pornovårtor. Den fick inte följa med hem idag. Men imorgon kanske?

/LS

LS: It takes two to tango

image38
Vita textilskor, New Yorker (BLÄ). Svarta lackballerinor, Skopunkten.

Vid uttråkning:

Köp ett par vita textilskor, så billiga som möjligt för annars kommer du få ångest ifall det blir fult. Köp tygband i nån fin färg (mina är mörkblå satin). Köp en CD/DVD-märkpenna eller textilpennor.

Klottra nåt fint på skorna. Trä igenom tygbanden och knyt knutar längst ut för att undvika att de fransar sig. Knyt en fin rosett.

Använd tills du tröttnar.

LS: My lovely lady stump, check it out!

image37

Om man nu är totalt ointresserad av min supersnygga t-shirt som jag rotat fram i mina föräldrars källare så kan man ju alltid spana in min arm. Det ser ut som att jag har amputerat bort hela underarmen. Det tycker jag är lite coolt.

LS: Äh, jag kan inte hålla mig!

Jag hade inte tänkt blogga igen innan jag var tillbaka i Uppis, men jag kunde inte hålla mig. Det här med skönhetstips: Ärligt talat, SÄPO skulle fan börja campa utanför min lägenhet ifall jag körde med en sminkfri vecka. Seriemördaralbinolooken är inte het i år HELLER (till mitt stora förtret).

(Däremot ska jag blogga om ett mycket bättre skönhetstips när jag är hemma igen. Ett sånt som funkar på alla. Jag ska inte avslöja allt, men en ledtråd är att tycka om sig själv. Och att tycka om sig själv har jävligt lite med sminkfria veckor med endast mascara att göra.)

MM: Örnen

439190-36
Klänning: H&M
strumpisar:H&M
svettisar:cubus
Blomma: okänd
pose: lavemang

LS: Tillbaka till verkligheten

image35

Resväskan packad på nytt, i dubbel bemärkelse. Gårdagens rotande gav strålande resultat och jag har massor av nya grejer att visa upp för er när jag kommer hem, varav några ni får en smygtitt på i bild. Nu ska jag däremot krypa ner i sängen. När jag vaknar igen är det nämligen dags för lite hederligt matematikplugg med fadern inför högskoleprovet.

Höres när jag är tillbaka i Uppis igen!
/LS

LS: I know the thoughts that surround you, 'cause I can look inside your head

image34

Ansiktsuttryck: SMINKFRI DAG!!!
Halsband: H&M
T-shirt: PARIS!!! (mammas gamla)
Skärp (någonstans under min byst): Second hand
Kjol: Monki
Strumpisar: Indiska
Pose: TEATERVISKNING!!!

MM: today

439190-33
Klänning/tröja: H&M

Kofta: H&M
Halsband: hittmök
Pose: Mama didn´t buy me jaguar, only a fiat


MM: eyyy,, say what?

439190-32
Klänning: H&M
Väst grej: H&M
Svettare: cubus
Strumpisar: H&M
Skor: wedins
Pose: slap me (it´s britney bitch)

LS: Öppet brev till Gud

Hej Gud.
Jag vet att jag är dålig på att höra av mig. Förlåt. Det är bara lite grann så jag är. Jag borde ha messat Cecilia, träffat Anna och Rebecca, kommenterat Andreas blogg och gud vet vilka fler. Ja, du vet ju faktiskt allt. Framförallt så borde jag ha spenderat mer kvalitetstid med dig. Det är bara lite svårt med det späckade schema jag har. Så nu skriver jag en liten rad här till dig och hoppas att du läser:

Du vet att jag i grunden är en bra människa. Jag har ätit min spenat var dag, jag ger min växel till välgörenhet ibland när jag får över, jag har aldrig idkat samlag i TV och jag är snäll mot både djur och barn. Jag är snäll, och jag ber sällan andra om något. Jag ber sällan ens dig om något.

Däremot så känner jag att du faktiskt står i skuld till mig. Du gjorde grundskolan till ett helvete för mig, du struntade i mig när jag satt och svettades över matematikdelen av högskoleprovet, du gav mig rött hår och ljus hud så att jag aldrig har kunnat se så där fräscht och somrigt brun ut ens under sommarhalvåret. Efter tjugo år och tre månader är jag fortfarande inte Hollywoodstjärna med miljoner på banken och bländande colgateleende.

image31

Så min fråga till dig Gud: Är det så hemskt mycket begärt om jag ber dig betala frakten för den här klänningen från Forever21? Jag menar jag vet att det är fult att be om materiella saker, men eftersom det snarare rör sig om att få den luftburet färdat till mig så skulle man ju kunna kalla det andlig upplevelse?

Vi hörs och ses när saker har lugnat ner sig lite. Fika kanske?
Puss och Kram
din Lucy Skye

MM: Veckans måste göra or die lista.

Mia Moore, what?


- Åka hem! jag vill hem hem hem hem hem hem hem hem hem hem! -på ett inte deppigt sätt-
- köpa saker peppar alltid upp
- försöka träna men inser att detta är för mesar som vill ha god hälsa
- köpa ett lager försvarets hudsalva
-göra en britney med mitt hår
- duscha är en bra sak har jag hört
- dricka vatten och äta mat, sova?
- tråna efter mr hård
- skriva en spexig bok kanske
- bli rik


MM: Veckans bland (b)and...

Mia Moore har lyssnat på detta under sina 100 mil fram och tillbaka i norrland.

M.I.A
-
jimmy
Chicks on speed - we don´t play gitarr
Kate nash - mouthwash
Shanye Ward - no you hang up
Säkert! - Saningsdan
Soku - shitty day
Adam Tensta - dopeboy
M.I.A - Hussel
Vampire weekend - mansard roof
Le tigre - i´m so excited
Miss Li - Ba Ba Ba
Säkert! - Ditt kvarter
The sounds - hit me!

LS: Veckans to do-list

Eftersom jag är en lättpåverkad jävel och dessutom fanatisk listskrivare har jag härmed beslutat att delge er om veckans "måsten" in the style of somliga stureplansbrats. Klart man hänger med! So here it goes, veckans to do-list:

- Sälja min mjälte för att få en klipptid hos min frisör så snart som möjligt. Alternativt ta livet av mig själv på grund av konstant bad hair day.
- Ansiktsbehandling, dock utan syra och med lermask.
Hemma. I mitt badrum. Utan fancy hudterapeut.
- Tvätta.
Tyvärr har jag inte lyckats få tag i någon billig polack som har lust att ta hand om mina skitiga trosor, så jag måste göra det själv.
- Handla.
Här skulle jag kunna skriva någonting om att det är konstigt att kylskåpet inte fyller på sig själv, men det vore ganska lame.
- Plugga.
Well, det är ju faktiskt det jag får pengar för att göra...
- Möte med Mia Moore.
På Stora Torget, typ klockan 10 på onsdag förmiddag. Med mission att sätta sprätt på ovan nämnda pengar.
- Träna. Jag tror pengasprättningen får dubbla som träning och sen kanske det blir en promenix med moderskapet senare idag.
- Träffa Boyfriend Stjärn-Jerry. Det kanske inte borde låta som ett beting, men...

Ja, ni ser ju! Veckan är helt späckad. Verkligen tur att jag har bokat in den där londonresan i maj, så att jag får vila upp mig lite grann från all denna stress... Eller någonting i den stilen.

Nej, govänner, nu väntar sängen. När jag vaknar vill jag se en to do-list från Mia Moore samt massor av tips på vad jag och Boyfriend Stjärn-Jerry absolut inte får missa i London. Ses!

/LS

LS: All randiga kjolar and no Mia makes Superanonyms få läsare go INSANE!

Det blir ju tyvärr inte så jäkla mycket variation på klädseln när man är på resande fot. Men så här är jag klädd för dagens middag hos morfadern:

image30

Ansiktsuttryck: Whaevuuuh
Pose: Modebloggswhaevuuuh
Frilla: Odefinerbar och förhoppningsvis i frisören Stinas händer innan veckans slut
T-shirt: H&M
Halsband: H&M
Väska: Mamsens gamla avlagda (eller vintage, om det låter mer fancy)
Kjol (uttjatad): Monki

Hörru Mia, styr upp ett inlägg nu. Folk kommer att få krupp om de måste se den där randiga kjolen en gång till nu. Right?

Nåja, off to morfar we go. Puss!
/LS

LS: London, baby!

Boyfriend Stjärn-Jerry och jag har bestämt oss för en tripp till London i treårspresent till oss själva. Vi ger oss av någon gång i maj och blir borta en fyra-fem dagar. Vi har aldrig varit där så vi behöver tips på allt - från hotell till schyssta butiker och promenadstråk och självklart icket att förglömma klubbar och pubar!

Londonexperter, dela med er av er visdom!

/LS

LS: Skofunderingar


image24

Okej, det här blir någon form av inspirationsönskeinlägg av den typ som jag egentligen tycker är ganska pinigt, men what the heck. Det börjar närma sig vår och sommar och det är snart dags att låta fötterna svida om till nåt... bekvämare. Jag är inte nåt stort fan av vinterskor, så samtliga trotjänare i garderoben sjunger på sista versen efter vinterns slask, och det första jag måste göra när pengarna rullar in på kontot är alltså att införskaffa ett par nya. Ovanför ser ni Monkis schyssta textilskor och de rutiga är ju onekligen dödligt snygga, men eftersom jag gissar på att typ alla i hela universum kommer att ha dem på sina fossingar våren och sommaren 2008 så har jag letat efter lite alternativ:

image25

Det är såna här gånger jag seriöst hatar Converse lite grann. Jänkarna får alla coola modeller av skorna med snygga mönster och vi i skandinavien får en skitsida med typ 5% av utbudet i sitt showroom som man inte ens kan beställa ifrån. Eftersom jag inser att jag är en slav under trenderna så faller jag dock handlöst för dessa blommiga vårgröna. Nu vet jag inte hur det är nuförtiden, men förut så shippade inte amerikanska shoppen till Sverige. Om nån vet så hojta i kommentarerna vetja, och få min eviga kärlek eller nåt!

image26

De här skorna hittade jag på Asos och de är rutiga, har kardborrebandsknäppning och körsbär, tre bra ingredienser när det gäller det mesta här i livet... Och vad jag menar med det har jag faktiskt inte en aning om, men jag skulle i varje fall inte säga nej ifall någon erbjöd mig ett par. Gratis. Go ahead, do it!

image27

Topshop har ju som ni säkert vet börjat shippa till Sverige, nåt för alla att glädjas åt då butikerna i Sverige av någon skum anledning aldrig har något av det snygga inne i sina butiker... och bara därför så har Topshop bestämt sig för att vara ganska mediokra på skor just för tillfället. Ovan visade skor var dock ganska fina med nyckelpigor och allt.

image28

I värsta fall så blir det väl klassikerna, låga converse i offwhite. Snyggt, enkelt och användbart vilket egentligen går emot hela min övertygelse när det gäller min garderob (åtminstone enkelt och användbart, godammit!). Dock alltid skönt med något som funkar till nästan allt.

image29

Dock kanske man skulle kunna köpa ett par skitbilliga textilskor på H&M och själv dekorera med lite textilfärg och grejer? Skor för 98 spänn känns det ju inte som att man behöver vara så värst rädd om, så det är nog bara att kladda på. Vad tror ni?

/Lucy

LS: Bloggkoll

Förresten kan man följa bloggen med bloggkoll nu. Klicka bara på den lilla knappen i sidomenyn där det står "Följ bloggen" så har du full koll på våra förehavanden och missar inte ett enda av våra fantastiska inlägg sen. Bra va?

LS: Rotat

Jag utlovade ju tidigare bilder på sånt som jag hade rotat fram ur mina föräldrars källare, men eftersom jag inte har hunnit rota så mycket så blir det heller inte så vidare värst med den saken. Däremot har jag tänkt ge mig ner på en turné senare idag eller imorgon, så den som lever får se om jag hittar nåt! Här har vi i varje fall en liten nätt skinnväska med spegel och tre fack:

image23

Jag skulle gissa på att det blir en flitig följeslagare på mina framtida äventyr i uppsalanatten.

LS: I hope that you don't think I'm unkind

image22


Jag har lekt lite med Photoshop.

LS: Favoriserat

Idag hade jag och Mia ett bloggmöte (Haha, eller inte. Vi fikade och sen kom bloggen på tal. Riktigt så jävla verklighetsfrånvända är vi ännu inte). Vi kom fram till att det behövdes en ny kategori, och nu har jag på eget bevåg lagt till den under namnet Favoriserat. Här kommer sånt vi gillar att hamna. Eftersom vi är indie and shit (eller åtminstone skulle vilja vara) så behöver ni inte oroa er, allting här har vi köpt för våra surt förvärvade CSN-pengar, och tills dess vi annonserar någonting annat så får vi inte en spänn för att skriva om produkten. Därför kan ni lita på att det bara är grejer som vi tycker är bra skit som vi skriver om här. Vad första inlägget i denna kategori kommer handla om vet jag ännu inte, men jag tror att Mia hade en lovsång till Försvarets hudsalva att sjunga. Annars kommer nog något om Lush från min sida snart.

/LS

LS: It's torturous analytical thoughts make me go insane

image20

Ansiktsuttryck: Panodil Zapp-reklamen
Skärp numero 1: Gina Tricot, loveleeh
Linne (vikt som en tubtopp): Rotat fram ur min pubbegarderob, står ONLY på lappen?
Skärp numero 2: Nån sekis i Uppsala, Emmaus kanske
Kjol: Monki
Strumpisar: Lindex tror jag

Idag har jag fikat med Mia. Då såg jag ut som ovan, förutom ansiktsuttrycket.

LS: I've got nostalgic pavements



Mina damer och herrar, för er som på något jävla vänster har missat den fantastiska Kate Nash så har ni här låten Mouthwash. Det här är förmodligen så nära hype och idoldyrkan ni kommer att komma på den här bloggen, till skillnad från somliga andra bloggerskor, så lyssna och njut!
/LS

LS: Right, birds can fly so high and they can shit on your head, yeah

image19

Den femte april blir Kate Nash på Debaser. Det blir fina grejer det!

/LS

LS: I need a photo-opportunity, I want a shot at redemption

image18

Hår: I stort behov av en klipptid
Blus: Hittad i min garderob, kanske gammal JC?
Kjol: Monki
Madrass: How dare you??!

LS: Tell me the thoughts that surround you, I want to look inside your head

image17

Just för tillfället befinner jag mig hemma hos päronen för påskfirande och omtentaplugg. Så här såg jag ut i badrumsspegeln igår. Senare idag ska jag visa ze fabulösa blus jag hittade i min garderob. Och kanske lite andra roliga grejer om jag orkar rota. Nu ska jag däremot återvända till Platon och hans vänner. Tills dess jag återvänder kan ni ju alltid lyssna på Peter Sarstedts "Where Do You Go To (My Lovely)". Puss på er.

/LS

MM: I have a problem, I want to build a......

439190-16
Tröja: H&M
Linne: monki
kjol:gina
stumpisar:H&M
halsband:H&M
Bok:Katedralen, hur bygger man den?
Pose: Vispop 2 ( caught with the meat in our mouth)

MM: i'm like?

439190-15
Klänning: H&M
Strumpisar: H&M
Halsband: H&M och sekis
Pose:banksaldo

MM: Missing In Action, when you AIM for it

image14


klänning: Andra hand
strumpisar: H&M
Halsband: Hittat
Posè´: återvinningsstationen

LS: Du kommer skadas, ge dig aldrig hän

image12

Autentiskt telefonsamtal med Lucy Skyes Pappa:

LSP: Jaha, och vad gör du ikväll då?

LS: Näe... ingenting säkert.

LSP: Haha, bäst att du aktar fingrarna då!

Min pappa är förövrigt nästan lika förtjust i Säkert! som jag är. Det är fint!

/LS

LS: Oh, Champs-Elysées!

image11

Scarf: Mammas gamla
Tröja: Mammas gamla
Armband: Topshop tror jag
Kjol: Monki
Skor: DinSko

Jag kan typ på sin höjd tjugo ord franska, så jag förstår inte vad låten handlar om. Men det gör ingenting. Jag sjunger med på min hittepå-franska. Det får man göra om man sitter hemma alldeles ensammen en lördagkväll.

Vad gör du ikväll?

/Lucy Skye

LS: And I'm singing oh oh on a friday night

image10

Idag har jag varit duktig och gått på ett jobbigt möte som jag bävade inför. Som belöning köpte jag kjolen jag har fluktat på i evigheter. Den är fin.

/Lucy Skye

LS: Newspaper taxis appear on the shore



Om någon nu missat denna gamla klassiker som jag pratade om i förra inlägget, här med video från den helt sinnessjuka men charmiga filmen "Yellow Submarine". Så färgstark och färgglad vill jag vara!

/Lucy Skye

LS: The girl with kaleidoscope eyes

Random fakta om Lucy Skye - en lista:

  • Min pseudonym Lucy Skye kommer från Beatleslåten "Lucy in the Sky with Diamonds". Den är kanske mest känd för att bilda akronymen LSD, någonting som medlemmarna i ovanstående band brukade rätt frekvent under denna tid, och nog för att man kan beskriva min klädstil som en LSD-tripp. Men mest valde jag namnet för att jag vill vara "the girl with kaleidoscope eyes". Ja, och för att det låter som ett redigt stripper name. Det är fint!
  • Om man av någon anledning vill köpa en present till mig men inte för sitt liv kan komma på vad så kan man alltid köpa en skrattande buddha till min samling.
  • Jag är vida känd för min pseudozoolandermin som jag sportar i tid och otid.
  • Jag har världens mest ogröna fingrar och dödar effektivt typ alla växter som har oturen att stifta bekantskap med mina händer.
  • Jag grinar till allt. När Mufasa dör i Lejonkungen, Extreme Home Makeover, små söta djur och bebisar, ALLT. Superlöjligt men sant.
  • Är det något jag inte tål så är det folk som dikterar vad man ska lyssna på för musik, se för filmer, klä sig och så vidare. Det förvandlar mig till obstinat ungjävel på två röda.
  • Min bästa egenskap är att jag kan skratta åt i princip allt, speciellt mig själv. Och att jag är tjurskallig som satan när jag väl har bestämt mig för något.
  • Min sämsta egenskap är att jag är så satans tjurskallig och bossig. Och stolt.
  • Av någon anledning slutar nästan alla mina utekvällar på någon karaokebar där jag sjunger 80-talsdängan "Come on Eileen" med Dexy's Midnight Runners för full hals.
/Lucy Skye

LS: Reaching for the light

image9

Läskigt ansiktsuttryck:
Vintage
Tischa: Mamsens gamla (Madame Tussauds från 70-nånting)
Skärp: Ginis Trickan (otroligt användbart, dock i mycket tvivelaktig stil)
Kjol: H&M

/Lucy Skye

LS: Love is a primadonna

image8

/Lucy Skye

MM: Stoffet i Mia Moores liv

Stoffet i Mia Moores liv - en lista


  • Jag älskar när folk kallar mig bönan, men öhhh ingen gör det av någon anledning.
  • Min personliga stil infattar det billigaste som finns på mökrean.
  • När jag blir stor vill jag bli kultursnobb, en sån dära person som dricker en massa rödvin och gurglar när den pratar om saker som man egentligen inte vet är sant.
  • Mina största passion i livet är konst och se på rent hus. Göra kottdjur kan också vara ganska befriande för själen.
  • Det värsta jag vet är att se på komediserie som har pålagt skratt, för hallå jag vet ju om det är roligt själv, det är som Gina-kläder såna som är tröja kjol som sitter ihop, va fan? Jag kan faktiskt klä mig själv!
  • Små saker i livet som gör mig nästan salig är att gå på toaletten när man är riktigt bajsnödig och sitta där länge och känna befrielsen när man är klar med bajsantet, att se hus som har en fasad som bildar ansikte och man vill lära känna huset karaktär. Att glo in i människor fönster en mörk kväll och känna värmen stråla ut på en. När man har skrivit i ett kollegieblock och bläddrar i det, alltså att höra ljudet som papper och bläck bildar tillsammans.
  • Den bästa sida hos mig är att jag alltid ler för mycket och pratar lite för mycket med folk i kassor, att jag alltid säger saker som låter konstigt när jag blir nervös.
  • Det sämsta är när jag röker för mycket och vaknar med en askkopp i halsen
  • Att det bästa just nu i dag är att lyssnar på kassa comebacker som blir bra, som Mariah Careys nya låt "Touch my body". Alltså fulsnyggheter eller dåliga saker som blir kung. Som mina nya skor idag som är så fula att jag känner en stark åtrå till dem! Kan det bli bättre?
/Mia Moore

LS: Well you can penetrate every place you go, I told you so

Promenad på stan igen, denna gång i sällskap med självaste Mia Moore. Hon köpte apfulsnygga skor som säkert kommer upp på bloggen senare idag. Tills dess får ni hålla till godo med min klädsel för dagen:

439190-7

Skinnjacka: Mamsens gamla
Scarf: Indiska
Diverse halsband: H&M
Tischa: Monki
Jeans: Weekday
Skor: Din Sko

/Lucy Skye

LS: You are gold and silv-uh-huh-her

Lite solsken så här på morgonen i det annars mycket gråa Uppsala:



Alltså, jag tror att världen hade varit en bättre plats om Hugh Grant hade varit en stelbent åttiotalspopstjärna med ryggskott.

/Lucy Skye

MM: Set sail sailor

439190-6
Mia Moore med nya snyggbrillorna


MM säger:
men orkar du lägga upp bilden jag skickade till dig på bloggen? jag har så problem med format

LS säger:
kk ska jag fixa färg och kontrast och så?

MM säger:
så jag kan showa of mina glasses

MM säger:
om du vill,

MM säger:
jag bruakr inte bryr mig i att fixa trixa, är ganska nöjd med mig själv :D

LS säger:
jag lägger upp den så kan du skriva ett inlägg och bara hämta den ur arkivet

LS säger:

hahaha jag har inte tänkt retuschera dig

MM säger:

hahah jag trodde du tyckte jag var för ugly :D

/Mia Moore

LS: Goodbye to Rosie, the queen of Corona

Idag har jag hattat runt halva stan i dessa kläder tillsammans med boyfriend Stjärn-Jerry. Det lunchades sen kebabtallrik med ett par kompisar och inhandlades nya brallor. Dock inte till mig, nej nej.

image3

Solglasögon: H&M
Sjal: Indiska
Skinnjacka: Vintage som fan (mamsens gamla)
Tischa: (inte för att den syns) H&M
Kjol: H&M
Skärp: Second hand
Strumpisar: Indiska
Skitslitna skor: Din Sko
Väska: Vintage som fan (mamsens gamla det med)

/Lucy Skye


MM & LS: Första inlägget

Första inlägget på en blogg är ofta riktigt kasst. Man vet inte riktigt vad man ska skriva. Ska man bara köra igång verksamheten på en gång, eller ska man skriva någon slags presentation? Och vad ska man presentera? Sig själv? Bloggen?

Ofta blir det något slags mellanting. Ett nervöst framstammat ehjojagtänktebörjameddethärbloggandetjagocksåehehehehe. Typ som det här inlägget:

image2
Lucy Skye & Mia Moore

Eh jo, det är så här, vi är två tjejer som kallar oss Mia Moore och Lucy Skye och vi tänkte eh börja blogga om vahettere ja lite allt möjligt egentligen men... Ja som ni ser är underrubriken tvivelaktig stil by Mia Moore & Lucy Skye. Ja. Så att eh det blir väl lite kläder och prylar och sånt som vi gillar... Eh he he he he.

Nej, men det blir nog bra det här govänner, det tror vi på.

Tills dess
puss och kram och sånt,

Mia Moore & Lucy Skye

RSS 2.0